12 Mart 2010 Cuma

Elgin 3. defa başkan seçildi

Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası´nın 3. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz Pazar günü Ozan Düğün Salonu´nda yapıldı. Odaya kayıtlı 611 üyeden 341´inin oy kullandığı genel kurulda, A. Rafet Elgin 221 oy alarak 3. defa başkan seçildi. Elgin´in rakibi Ahmet Kıymık ise 117 oy aldı.



Alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu pazar günü yapıldı. Genel kurulda Aziz Rafet Elgin yeniden başkanlığa seçildi. Alaşehir Ozan Düğün Salonu´nda yapılan olağan genel kurulda iki dönemdir alaşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı´nı yürüten Aziz Rafet Elgin ve Ahmet Kıymık başkanlığa aday oldu. Odaya kayıtlı 611 üyeden 341´i oy kullandı. Yapılan seçim sonunda 221 oy alan Aziz Rafet Elgin üçüncü defa başkanlığa seçildi. Ahmet Kıymık´ın 117 oy aldığı seçimde 3 oy geçersiz sayıldı. Kongrenin divan başkanlığını Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Hasan Geriter yaptı. Yapılan seçim sonrası Aziz Rafet Elgin´in yönetim kurulu listesi Ali Çetinar, Aysel Gürhan, Muzaffer Balaban, Adnan Aslan ve Zekeriya Eriş´ten oluştu.


ÜYELERE TEŞEKKÜR
3. defa başkan seçilmesinden sonra, üyelere teşekkür konuşması için gelen A. Rafet Elgin, çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek şunları söyledi:

"Bana ve yönetimime duyulan güven için öncelikle üyelerimize çok teşekkür ediyorum. 2. dönemdir olduğu gibi bundan böyle de üyelerimizin teveccühüne layık olmaya çalışacağız. Kaldığımız yerden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Alaşehir´in küçük esnaf ve sanatkarlarının konuşan dili ve gören gözü olmaya devam edeceğiz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder